Spring naar content

Winterwinkelen: Koop je cadeaus rechtstreeks bij de Makers van Merwede

Leestijd: 1 minuut

Winterwinkelen: Koop je cadeaus rechtstreeks bij de Makers van Merwede

Leestijd: 1 minuut

Dit jaar geen geschuifel in volle winkelketens met opdringerige verkopers, parkeerstress en plastic prullen? Je kunt komen Winterwinkelen in Merwede op 17 november voor vakmanschap, kwaliteit en tijdloze producten en zo investeren in lokale makers.

Kom Winterwinkelen in Merwede en ontmoet de makers en koop jouw Sinterklaas- en Kerstinkopen rechtstreeks van de bron. Zij vertellen jou het eerlijke verhaal achter hun product. In Merwede zijn ruim 400 creatieve ondernemers gevestigd. Van edelsmeden, bierbrouwers, cartoonisten, fotografen, muzikanten tot aan studio’s vol met ontwerpers in keramiek, hout en textiel. Op zaterdag 17 november kan jij de makers van Merwede ontmoeten. Creatieve broedplaatsen Kanaal30, Vechtclub XL, De Stadstuin en De Createur openen hun deuren. Een zeldzame kans om een kijkje te nemen achter de schermen en kennis te maken met deze creatieve ondernemers.

Duurzaam, gezellig én ontspannen
Waar kan je het meest duurzaam winkelen? In Merwede, het meest duurzame gebied in Utrecht. Cadeaus worden uiteraard ingepakt, maar hier geen plastic tassen, dus neem je eigen shopper mee. Laat je auto staan en haal een frisse neus op de fiets. Je word beloond met een glas warme Glühwein en lokaal gebrande koffie, gebrouwen bier en eten. Tussen de creatieve broedplaatsen in is een route vol theatraal en kunstzinnig vermaak. Kinderen hebben een eigen kinderprogramma. Zodat ouders ontspannen inkopen kunnen doen, terwijl de Makers van Merwede de kids meenemen in hun kunstzinnige wereld!

Doe je feestdagen inkopen dit jaar duurzaam, gezellig en ontspannen in de meest duurzame creatieve wijk van Utrecht, Merwede.

Kerstinkopen in Merwede. Jij koopt toch ook het liefst het appeltje bij de boer?

Zaterdag 17 november 2018
13.00 tot 18.00 uur
Europalaan en Kanaalweg
www.MakersvanMerwede.nl

Via onze nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen in deze nieuwe stadswijk!