Spring naar content

Winterwinkelen gaat online door!

Leestijd: 1 minuut

Winterwinkelen gaat online door!

Leestijd: 1 minuut

Van 15 november tot en met 14 december duurzame en lokale cadeaus shoppen voor de komende feestdagen

Het was even spannend maar we hebben goed nieuws; Winterwinkelen 2020 gaat door! Dit jaar is het online en in plaats van maar 1 dag lokale cadeaus shoppen in de creatieve broedplaatsen in Merwerde, word je nu 30 dagen lang verwend met de mooiste cadeaus voor de feestdagen die je thuis vanaf de luie bank kunt bestellen.

In Merwede zijn ruim 400 creatieve ondernemers gevestigd. Van edelsmeden, bierbrouwers, cartoonisten, fotografen, muzikanten tot aan studio’s vol met ontwerpers in keramiek, hout en textiel. Allemaal met een uniek verhaal.

Om dit jaar je Sint- en kerstcadeaus bij deze creatieve makers te halen, steun je een lokale maker en ben je verzekerd van een uniek handgemaakt cadeau voor de feestdagen. Tijdens Winterwinkelen vind je van alles, van handgemaakt porselein, sieraden, houtwerk, illustraties tot ­lokaal eten & drinken en meer.

Van 15 november t/m 14 december worden de makers uitgelicht. Zo hebben de makers genoeg tijd om voor ons cadeau te vervaardigen en te versturen. Een overzicht van alle deelnemers van Winterwinkelen is terug te vinden op de website: www.makersvanmerwede.nl.

Winterwinkelen wordt georganiseerd door de creatieve broedplaatsen Vechtclub XL, Kanaal 30, de Createur en de Alchemist. De creatieve broedplaatsen zijn trots op de manier waarop ‘de makers’ zich dit jaar hebben aangepast aan de omstandigheden. In dit roerige jaar weten veel ondernemers online hun doelgroep te bereiken en daarom verdienen de makers een plekje in de spotlight!

Mede mogelijk gemaakt door Ondernemersfonds Utrecht

Via onze nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen in deze nieuwe stadswijk!