Spring naar content

Vergaderseizoen is weer geopend!

Leestijd: 1 minuut

Vergaderseizoen is weer geopend!

Leestijd: 1 minuut

Nu alle bedrijven weer verfrissend aan de slag gaan is het ook weer tijd voor de benodigde vergaderingen. Merwede verwelkomt alle bedrijven met genoeg beschikbare ontmoetingsplekken en vergaderzalen. Hieronder zullen we de beste opties voor je toelichten!

  1. Kanaal30 is vooral rond de COVID-19 maatregelen uitzonderlijk aangezien hier veel ruimte is om afstand te houden en beschikt over een goede luchtinvoer en -afvoer! Er zijn 5 verrassende vergaderruimtes die allemaal inventief zijn ingericht en veel mogelijkheden bieden voor elke ontmoeting. Overigens zijn er genoeg gezonde lunchmogelijkheden in het bruisende Kanaal30. Zoals het nieuwe Café keet die je voorziet van frisse salades, knapperige broodjes en versgebrande koffie. Voor meer informatie over alle mogelijkheden om een ruimte te huren op Kanaal30 kun je terecht op de website!

 

  1. Vechtclub XL heeft ook drie vergaderruimtes beschikbaar waar je rustig kunt vergaderen. Twee kleine ruimtes die licht en industrieel zijn ingericht en ideaal zijn voor presentaties, interviews en bruisende werksessies. Verder is er nog de grote zaal die verrassend veel voorzieningen bezit. Onder andere een Bar, airco, podium, en een eigen receptie. Perfect voor seminairs, presentaties en eventueel een unieke break-out sessie. Huur een ruimte via de website van Vechtclub XL!
  2. De Stadstuin staat voor een inspirerende werkomgeving met alle ruimte en faciliteiten, perfect om goed te kunnen vergaderen! Zo heb je de vergadertuin met zachte kleuren en een strakke inrichting waardoor deze ruimte zeer aangenaam in gebruik is. Ook de skybox is een levendige ruimte waar je een uniek uitzicht hebt over Utrecht en veel mogelijkheden hebt voor een doordachte vergader opstelling. Reserveer een van deze ruimtes via de website van Stadstuin!
  3. De Alchemist: Als je echt een grote zaal wilt huren is de conference room hier de place to be. Normaliter kunnen er hier 150 mensen terecht. En als bonus is De Achemist goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Je kunt er gratis parkeren en ze zitten 5 minuten van de ring. De bus stopt voor de deur en doet er 5 minuten over vanaf het centraal station.
  4. De Createur is een ontmoetingsplek vol kruisbestuiving. Tussen de werkplaatsen en ateliers door kun je een vergadering houden in de gemeenschappelijke ruimte. De perfecte hotspot voor een prikkelende meeting of vergadering. Contacteer ze gerust op hun website voor verdere uitleg en mogelijkheden.