Spring naar content

Niet via Zoom vergaderen? Dit zijn dé plekken waar je veilig kan vergaderen in Merwede

Leestijd: 1 minuut

Niet via Zoom vergaderen? Dit zijn dé plekken waar je veilig kan vergaderen in Merwede

Leestijd: 1 minuut

Even niet meer via Zoom vergaderen en dus op zoek naar een coronaproof vergaderlocatie? In Merwede zijn een aantal ruimtes beschikbaar waar mensen met afstand met elkaar kunnen overleggen. Hieronder zullen we de beste opties voor je toelichten!

1. Kanaal30 is vooral rond de COVID-19 maatregelen uitzonderlijk aangezien hier veel ruimte is om afstand te houden en beschikt over een goede luchtinvoer en -afvoer. Er zijn 5 vergaderruimtes die inventief zijn ingericht. Overigens zijn er genoeg gezonde lunchmogelijkheden in het bruisende Kanaal30. Zoals het nieuwe Café keet die je voorziet van frisse salades, knapperige broodjes en vers gebrande koffie. Voor meer informatie over de mogelijkheden om een ruimte te huren op Kanaal30 kun je terecht op de website!

2. Vechtclub XL heeft drie vergaderruimtes waar rustig vergaderd kan worden. Twee van de drie ruimtes zijn ideaal voor presentaties, interviews en bruisende werksessies. De andere ruimte is een stuk groter, met voorzieningen zoals een een bar, airco, podium, en een eigen receptie. Perfect voor seminairs, presentaties en eventueel een break-out sessie. Huur een ruimte via de website van Vechtclub XL.

3. De Stadstuin staat voor een inspirerende werkomgeving met alle ruimte en faciliteiten. Dus ook deze locatie is perfect voor vergaderingen. Een van de vergaderruimtes is de Vergadertuin met  strakke inrichting waardoor deze ruimte zeer aangenaam in gebruik is. Ook de skybox is een levendige ruimte waar je een uniek uitzicht hebt over Utrecht en veel mogelijkheden hebt voor een doordachte vergader opstelling. Reserveer een van deze ruimtes via de website van Stadstuin.

4. De Alchemist: Als je een hele grote zaal wilt huren is de conference room de place to be. Normaliter kunnen er hier 150 mensen terecht. En als bonus is De Alchemist goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Je kunt er gratis parkeren en het is nog geen 5 minuten rijden vanuit de ring. Verder stopt de bus voor de deur en je doet er 5 minuten over vanaf het centraal station. Boek een vergaderruimte via de website van De Alchemist.

5. De Createur is een ontmoetingsplek vol kruisbestuiving. Tussen de werkplaatsen en ateliers door kun je een vergadering houden in de gemeenschappelijke ruimte. De perfecte hotspot voor een prikkelende meeting of vergadering. Contacteer ze gerust op hun website voor verdere uitleg en mogelijkheden.