Spring naar content

Merwede Duo Run 2019

Leestijd: 1 minuut

Merwede Duo Run 2019

Leestijd: 1 minuut

Wanneer & Waar?

Zondag 15 september Merwede Utrecht

  • 10 km start om 14.00 uur
  • 5 km start om 14.30 uur

Start- en finishlocatie is: Kanaal30 in Utrecht, kanaal30.com

Meer Informatie                        

Primeur in Nederland

De Merwede Duo Run is een primeur in Nederland, de eerste hardloopwedstrijd die je samen wint. Dus vraag je vriendin, vriend, collega, familielid of partner en vorm een duo. Loop de 5 of 10 kilometer en vier daarna samen jullie prestatie. We hebben niet alleen een prijs voor het snelste duo, maar ook voor het leukste duo van Nederland. Wie neem jij mee?

Duo, lovers of solo?

Mocht je liever individueel inschrijven dan kan dat ook. Bij de inschrijving kun je aangeven voor welke categorie je kiest: duo, lovers of solo. Wanneer je samen met je lover inschrijft, dan mogen jullie je misschien wel een jaar lang het snelste stel van Nederland noemen. Welke categorie kies jij?

Wat wordt jullie duo-look?

Het is handig om als duo herkenbaar te zijn. Dit zou kunnen door beiden een grijs trainingsjack te dragen, maar het is verrassender om dit creatiever in te vullen. Voor de leukste duo-look staat de WOW-Award klaar.

Wat zijn de spelregels?

De tijd van beide renners wordt opgeteld en gedeeld door twee. Het duo met de snelste gemiddelde tijd, wint de Merwede Duo Run. Voor de categorie solo telt je persoonlijke tijd en strijd je voor de snelste individuele tijd. En de WOW-Award wordt door de publieksjury bepaald.

Dit is de tweede editie van de Merwede Run! Bekijk hier de Merwede Run 2018.

Schrijf je in voor de Merwede Duo Run
en kies je afstand.

INSCHRIJVEN


(De inschrijving wordt verzorgd door Avayo.nl)

Meld je aan voor onze nieuwsbrief dan houden we je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen in deze nieuwe stadswijk!