Spring naar content

Hoe (over)leeft de millennial? – The Aftermovie

Leestijd: 1 minuut

Hoe (over)leeft de millennial? – The Aftermovie

Leestijd: 1 minuut

Hoe (over)leeft de millennial? Deze vraag stond op donderdag 17 oktober centraal tijdens de vierde Merwede Inspiration Tour. Vanuit drie perspectieven keken we naar het thema “stress”, een veelbewogen thema voor de millennial. Drie tips van de sprekers in een notendop.

Joren van Dijk
Omgevingspsycholoog

We horen het vaker: een groene omgeving helpt bij het verminderen van stress. Maar wist je dat kijken naar natuur ook al bijdraagt? Volgens Joren kan je dus beter overburen hebben met een mooie voortuin dan zelf een mooie tuin hebben.

Suzan Kuijsten
Stress-expert

Wist je dat niet stress de boosdoener is maar het gebrek aan herstel? Suzan heeft de aanwezigen beter gemaakt in stress. Ook beter worden in stress? Een van haar tips: koffiepauze? Neem niet alleen de koffie maar ook de pauze! Wil je nog meer weten over stress? Kom naar het Stresstival op 7 november!

Talitha Muusse
Millennial expert

Talitha sprak vanuit haar eigen ervaring over stress, een onderwerp dat, zeker onder millennials, nog weleens als taboe wordt gezien. Maar hard werken of kapot gaan is niet cool! Daarom zegt zij: maak anderen onderdeel van je probleem en oplossing: wees een waterbed.