Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Goed nieuws! Winterwinkelen gaat net als eerdere jaren gewoon door, maar dit jaar is het net even anders. We gaan namelijk online winkelen! In plaats van 1 dag lokale cadeaus shoppen in de creatieve broedplaatsen in Merwede, worden we dit jaar 30 dagen lang verwent met de mooiste cadeaus voor de feestdagen die je thuis vanaf de luie bank kunnen bestellen.

Dit jaar kunnen we de Sint en Kerstcadeaus halen bij de talentvolle makers uit de creatieve broedplaatsen. Zo steunen we een lokale maker en zijn we verzekerd van een uniek handgemaakt cadeau voor de feestdagen. Tijdens Winterwinkelen vinden we handgemaakt porselein, sieraden, houtwerk, illustraties, lokaal eten & drinken en meer.

Van 15 november t/m 14 december worden de makers uitgelicht. Zo hebben de makers genoeg tijd om voor ons cadeau te vervaardigen en te versturen. Een overzicht van alle deelnemers van Winterwinkelen is terug te vinden op de website: www.makersvanmerwede.nl.

Winterwinkelen wordt georganiseerd door de creatieve broedplaatsen Vechtclub XL, Kanaal 30, de Createur en de Alchemist. De creatieve broedplaatsen zijn trots op de manier waarop ‘de makers’ zich dit jaar hebben aangepast aan de omstandigheden. In dit roerige jaar weten veel ondernemers online hun doelgroep te bereiken en daarom verdienen de makers een plekje in de spotlight!

Mede mogelijk gemaakt door Ondernemersfonds Utrecht.
Ga naar de bovenkant