Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

We zijn gek op stress. We zijn er allemaal grootverbruiker van. Toch praten we er vaak negatief over en zijn er allerlei initiatieven om ons juist van stress af te helpen. Onterecht, want we maken er voortdurend dankbaar gebruik van. (Ja, jij ook!)

Daarom is op 4 december het allereerste STRESSTIVAL van Nederland. Een belangrijk event waar een andere kijk op stress wordt gegeven. Met grote namen als prof. Erik Scherder en Olympisch kampioen Mark Tuitert.

GEK OP STRESS
Het is namelijk niet de stress waar we last van hebben. We lijden massaal aan een gebrek aan herstel, ontdekten Suzan Kuijsten en Carolien Hamming. De focus ligt dus al jarenlang verkeerd, waardoor er een eenzijdig beeld over stress is ontstaan. Ze schreven er een baanbrekend boek over: Gek op stress – maar niet altijd.

DE WEEK VÓÓR DE STRESS
Tijd voor een ode aan stress dus! Daarom wordt van 3 t/m 7 december 2018 de Week vóór de Stress georganiseerd. Met als hoogtepunt het STRESSTIVAL op 4 december. Een week lang aandacht voor alle positieve én leuke kanten van stress.

Ga naar de bovenkant