Challenge 2019-05-14T15:19:36+00:00
Merwede ideeën-challenge

Ontwerp de oost-westverbinding in Merwede

Merwede wordt dé nieuwe stadswijk in Utrecht. Op dit moment kun je nog niet dwars door het gebied heen. Mensen moeten nu veelal omlopen of omfietsen. Maar daar gaan we verandering in brengen! We willen graag een verbinding realiseren ter hoogte van Kanaal30 en De Stadstuin en daar hebben we jou bij nodig! Je hoeft geen architect of ingenieur te zijn om een tof idee in te sturen. Van jong tot oud, alleen of als team.

Heb jij een idee voor een toffe, creatieve verbinding? Doe dan mee met de Merwede ideeën-challenge en stuur jouw ontwerp in!

Bekijk het reglement

Download het inschijfformulier

Hoe kiezen we het winnende idee?
Deelnemers kunnen vanaf maandag 6 mei t/m zondag 9 juni 2019 hun ideeën voor een hoogwaardige en aantrekkelijke oost-westverbinding indienen. Deze zal door een vijfkoppige jury worden beoordeeld. Daarnaast heeft ook het publiek een stem. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Midzomer Festival op zaterdag 22 juni 2019 in Kanaal30 in Utrecht. De prijs zal overhandigd worden door wethouder Kees Diepeveen, portefeuillehouder Merwedekanaalzone.

Hoe kun jij meedoen?
Deelnemers kunnen hun ontwerpidee (meerdere ideeën indienen is trouwens toegestaan!) insturen via info@merwede.nl. Voor het prijswinnende ontwerp ligt een geldbedrag van € 2.500,- klaar. Het is een ideeën-challenge, dus we zijn uitsluitend opzoek naar een leuk idee. Nadat de Merwede ideeën-challenge is afgerond wordt gekeken naar een mogelijke samenwerking met de winnaar. Daarbij wordt goed gekeken naar veiligheid, kosten en inpassing in de ruimtelijke plannen voor het gebied.

Schrijf je in